Glazen

Hightech 3D-video oogmeting met de ImpressionIST®-4.
Impressionist-josephine
Met een op maat aangemeten bril  kijkt u veel prettiger.
Optiek Jacques gebruikt hiervoor de meest innovatieve technologie.
Met de ImpressionIST®-4 adviesterminal, wordt u een nog beter advies geboden en een perfect passende bril.

Uw ogen worden snel en nauwkeurig in 3D opgemeten, waarbij er rekening wordt gehouden met uw persoonlijke (kijk)voorkeur en natuurlijke hoofd- en lichaamshouding. Het resultaat is een beter en nauwkeuriger zicht dat afgestemd is op uw persoonlijke kijkbehoefte. Zo een bril past als een maatpak, omdat deze perfect is aangemeten en afgesteld.
Uw voordelen: Natuurlijk zicht. Er wordt optimaal rekening gehouden met uw persoonlijke (kijk)voorkeur en natuurlijke hoofd- en lichaamshouding.

Hoe worden brillenglazen gemaakt: Kijk hoe brillenglazen worden gemaakt.

Solitaire® Protect Plus 2: de hoogwaardige coating voor uw brillenglazen.
Solitaire® Protect Plus 2 beschermt uw brillenglazen tegen storende factoren als vuil, stof, water en reflecties. Bovendien zijn uw glazen met deze coating tweemaal zo krasbestendig als traditionele brillenglazen, hebben ze een geweldige ontspiegeling, kunnen ze bijzonder makkelijk schoongemaakt worden en bieden ze optimale bescherming tegen UV-straling.

Zorgvergoeding brillenglazen
Heeft u recht op brilvergoeding  uit de aanvullende zorgverzekering? Wij verrekenen uw zorgvergoeding direct op de factuur van uw nieuwe bril. U hoeft zelf niet meer te declareren.

Rodenstock All-in Plan
De glazen van uw nieuwe bril zijn gratis 3 jaar verzekerd tegen breuk, beschadigingen en verlies! (Eigen risico 20%, vraag in de winkel naar de voorwaarden).