DNEye®-brillenglazen

Een oogmeting nauwkeuriger dan ooit!
Dankzij de DNEye® Scanner2+ kunnen we zeker 25x nauwkeuriger meten dan de meet-apparatuur voorheen. De DNEye® Scanner2+ doet namelijk niet een oogmeting maar scant het oog met een onschadelijke lichtstraal waarbij het 1200 zeer nauwkeurige metingen verricht. Zo wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor de verschillende gebieden van de pupil. Hierna volgt een oogmeting zoals u dat van ons gewend bent. De digitale resultaten van deze beide onderzoeken worden bij Rodenstock samengevoegd om het perfecte DNEye®-brillenglas te produceren.
Zonder DNEye contrast   Met DNeye contrast
Zonder DNEye®                                 Met DNEye®meer contrast en kleuren

Nachtblindheid
Veel mensen ervaren kijkproblemen ‘s-avonds in het verkeer. De oogafwijking is ‘s-avonds anders dan overdag. Met de DNEye® Scanner2+ worden verschillende lichtomstandigheden nagebootst en wordt vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes gemeten. Deze meetgegevens worden gebruikt bij het nauwkeurig slijpen van uw brillenglazen.
Verkeer zonder DNEye LR   Verkeer met dneye LR
Zonder DNEye®                                  Met DNEye® beter zien in het donker

Dankzij de technologisch ontwikkelingen in de optiek is het nu mogelijk hogere orde aberraties(schaduwbeelden en halo’s) in een brillenglas grotendeels te corrigeren.
Het resultaat is een volledig individueel geslepen brillenglas met een ongekende scherpte en helderheid wat de verkeersveiligheid ten goede komt.

Nu ter introductie  €60,00 korting op deze unieke multifocale brillenglazen!