Beeldschermglazen

Heeft u last van nek- en rugklachten, branderige en prikkende ogen, hoofdpijn of vermoeidheid. Vaak word gedacht dat werken achter een beeldscherm hier de oorzaak van is. Dat is echter onjuist. Het beeldscherm is niet de oorzaak, maar het dragen van de verkeerde bril.

De nieuwe Rodenstock Ergo® beeldschermglazen garanderen een comfortabel zicht zonder vermoeidheidsklachten. Ergo® beeldschermglazen zijn bijzonder geschikt voor brildragers vanaf 45 jaar die veel tijd door brengen achter een beeldscherm. Dankzij het bredere en scherpere blikveld zijn beeldschermbrillen de perfecte aanvulling op een multifocale bril.

De perfecte aanvulling  op uw beeldschermbril; de innovatieve hightech Solitaire Balance 2 coating die overmatig blauw-licht reduceert. Deze ontspiegeling vermindert niet alleen hinderlijke reflecties, maar filtert ook het te veel aan blauw licht afkomstig van tv’s, beeldschermen, tablets en smartphone’s. Overmatige blootstelling aan blauw licht kan invloed hebben op uw melatonineniveaus en daardoor uw bioritme verstoren.

Laat uw ogen stralen!
Met de bescherming van onze ogen zit het dus wel goed met deze nieuwe glazen. Maar we willen er als brildrager ook een beetje goed uitzien. De kleur van dit revolutionaire PRO410 brillenglas vormt dan ook een super combinatie met de nieuwste coating uit onze exclusieve range. Dankzij de natuurlijk ogende tint van de bronskleurige Solitaire® Protect PRO 2 coating, zijn de ogen bovendien zichtbaar zonder kleurveranderingen. Het resultaat is een glas met uitstekende reflecterende eigenschappen én een natuurlijke look.